LG Mini GD880

LG Mini GD880 Black 27%
Mini GD880: 5 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch, scherp XHDPI scherm (306 ppi)

De LG Mini GD880 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Mini GD880:

Voor het voordeligste aanbod LG Mini GD880 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de Mini GD880.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG Mini GD880 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG Mini GD880 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 99 gram.

De Mini GD880 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 102 x 48 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 330 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Licht toestel
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Iets te dik met 11 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Mini GD880 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Mini GD880 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 420 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG Mini GD880 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mini GD880 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Mini GD880 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG Mini GD880 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De LG Mini GD880 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 306 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG Mini GD880
Heb je een vraag over de LG Mini GD880 dan kun je deze hier stellen