LG Optimus G Pro E986 16GB

LG E986 Optimus G Pro 16GB Black 71%
Deze telefoon is niet op voorraad
Optimus G Pro E986 16GB: Android 4.1, 13 megapixels, quad-core, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.5 inch, superscherp Full HD scherm (400 ppi)

De Optimus G Pro E986 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze LG in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
LG De LG Optimus G Pro E986 16GB scoort 4.6 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Optimus G Pro E986 16GB:

Voor het voordeligste aanbod LG Optimus G Pro E986 16GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de Optimus G Pro E986 16GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG Optimus G Pro E986 16GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG Optimus G Pro E986 16GB is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 160 gram. De LG Optimus G Pro E986 16GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core.

De Optimus G Pro E986 16GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 139 x 70 x 10,1 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 750 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 10.1 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Optimus G Pro E986 16GB ondersteunt diverse netwerken. Met de Optimus G Pro E986 16GB kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1200 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG Optimus G Pro E986 16GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Optimus G Pro E986 16GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Optimus G Pro E986 16GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG Optimus G Pro E986 16GB beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De LG Optimus G Pro E986 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 400 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de LG Optimus G Pro E986 16GB
Heb je een vraag over de LG Optimus G Pro E986 16GB dan kun je deze hier stellen