LG Optimus L5 E610

LG E610 Optimus L5 Black 27%
Optimus L5 E610: Android 4.0, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Optimus L5 E610 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
LG De LG Optimus L5 E610 scoort 3.6 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Optimus L5 E610:

Voor het voordeligste aanbod LG Optimus L5 E610 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de Optimus L5 E610.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG Optimus L5 E610 kunt overzien.

Optimus L5 Smartphone, Voor haarscherpe en snelle beeldweergaves! Beschikbaar in Zwart en Wit. De L5 is een zorgvuldig ontworpen veelzijdige telefoon. De nieuwe LG Optimus L5 is het antwoord op al uw behoeften. Het ruime 4" inch canvas geeft uw vingers meer ruimte en gebruiksgemak tijdens de bediening. Dit samen met een verbeterd kijkcomfort en leesbaarheid. Het nieuwste Android OS, Ice Cream Sandwich, maakt de LG Optimus L5 tot de telefoon, waar eindeloze mogelijkheden beginnen.. Moderne uitstraling in perfecte casing. 9.6mm dunne body. Met zijn stijlvolle 'cool metallic' accenten en 'soft casing' en menselijke uitstraling complementeerd deze telefoon jouw stijl. De LG's unieke 'Floating Mass Technology' laat de LG Optimus L5 n. g slanker doen overkomen dan hij in werkelijkheid is.. Google Play Applicaties. Muziek, Boeken, Films en andere Android Apps. Op Google play staan ontzettend veel Android applicaties voor jou klaar, meestal gratis. Dit geeft je de vrijheid om de telefoon in te richten zoals jij het zelf wilt. Wil je op de hoogte blijven van het actuele nieuws? Met de applicatie nu.nl blijf je altijd bij, ook over alle files in Nederland. Heb je de trein gemist? Kijk op de app 9292ov en vind een alternatief. Persoonlijker kan een GSM niet worden.. Schiet & deel je persoonlijke foto's. Leg al je persoonlijke momenten vast door middel van de on-board 5 Megapixel camera die je altijd bij de hand hebt. Daarnaast is het kinderspel om de beste 'shots' direct door te plaatsen op de hedendaagse sociale netwerksites als Facebook en Twitter.. Comfortabel kijkgenot. Het 4.0" inch scherm levert een groter beeld, ondanks dat past deze telefoon nog makkelijk in de palm van uw hand. Zowel horizontaal als verticaal blijven beelden levendig en teksten goed leesbaar. Wijds uitzicht, in de palm van uw hand. Ice Cream Sandwich 4.0. Laat alles net even wat vloeiender verlopen met Android's laatste OS innovatie, 4.0 Ice Cream Sandwich. Je ervaart geavanceerde functionaliteiten, multitasking, en verbeterde interactiviteit.. Groot 4" inch scherm. Het 4.0" scherm levert een groter beeld wat eenvoudig, soepel en accuraat te bedienen is. Zelfs wanneer u onderweg bent. Ga voor gr. t, z. nder daarbij toe te geven aan handzaamheid. Deze telefoon past nog makkelijk in de palm van uw hand. Optimale afmetingen voor een Mobiele telefoon

Apparaat & afmetingen

De LG Optimus L5 E610 is een Android 4.0 Ice Cream Sandwich-smartphone

De Optimus L5 E610 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon moeten we nog opmeten.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Optimus L5 E610 ondersteunt diverse netwerken. Met de Optimus L5 E610 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG Optimus L5 E610 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Optimus L5 E610 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Optimus L5 E610 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG Optimus L5 E610 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De LG Optimus L5 E610 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 144 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG Optimus L5 E610
Heb je een vraag over de LG Optimus L5 E610 dan kun je deze hier stellen