LG P880 Optimus 4X HD

LG Optimus 4X HD Black T-Mobile 33%
P880 Optimus 4X HD: Android 4.0, 8 megapixels, quad-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (312 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de P880 Optimus 4X HD een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
LG De LG P880 Optimus 4X HD scoort 5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG P880 Optimus 4X HD:

Voor het voordeligste aanbod LG P880 Optimus 4X HD GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de P880 Optimus 4X HD.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG P880 Optimus 4X HD kunt overzien.

De LG P880 Optimus 4X HD is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De LG P880 Optimus 4X HD is een Android 4 Ice Cream Sandwich-smartphone De LG P880 Optimus 4X HD wordt aangedreven door een Nvidia Tegra 3 chip met deze core verdeling 1,5 GHz 4 Cores.

De P880 Optimus 4X HD beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon moeten we nog opmeten.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG P880 Optimus 4X HD ondersteunt diverse netwerken. Met de P880 Optimus 4X HD kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de P880 Optimus 4X HD is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De P880 Optimus 4X HD is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG P880 Optimus 4X HD beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De LG P880 Optimus 4X HD kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG P880 Optimus 4X HD
Heb je een vraag over de LG P880 Optimus 4X HD dan kun je deze hier stellen