Linshof i8 LTE

Linshof i8 LTE 83%
Deze telefoon is niet op voorraad
i8 LTE: Android 5, 13 megapixels, octa-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (441 ppi)

De i8 LTE is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Linshof zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe i8 LTE in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Linshof i8 LTE:

Voor het voordeligste aanbod Linshof i8 LTE GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Linshof telefoons waaronder de i8 LTE.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Linshof i8 LTE kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Linshof i8 LTE is een touchscreen telefoon met een gewicht van 140 gram. De Linshof i8 LTE wordt aangedreven door een MediaTek MT6595 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 2,2 GHz Quad-Core + 1,7 GHz Quad-Core.

De i8 LTE beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 142 x 72,5 x 8,1 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 240 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Niet te dik met 8.1 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 5.0 (Lollipop) Linshof UI
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Linshof i8 LTE ondersteunt diverse netwerken. Met de i8 LTE kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 540 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.0 (Lollipop) met super-responsive Linshof UI (Hardware accelerated) of optioneel Linux.
Android 5.0 Linshof

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de i8 LTE is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De i8 LTE is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Linshof i8 LTE beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 8 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Linshof i8 LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 441 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Linshof i8 LTE
Heb je een vraag over de Linshof i8 LTE dan kun je deze hier stellen