Media-Droid Imperius Energy MT7013

Media-Droid Imperius Energy MT7013 50%
Deze telefoon is niet op voorraad
Imperius Energy MT7013: Android 4.0, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.3 inch, scherp XHDPI scherm (256 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Imperius Energy MT7013 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Media-Droid, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Media-Droid Imperius Energy MT7013:

Voor het voordeligste aanbod Media-Droid Imperius Energy MT7013 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Media-Droid telefoons waaronder de Imperius Energy MT7013.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Media-Droid Imperius Energy MT7013 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Media-Droid Imperius Energy MT7013 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 184 gram. De Media-Droid Imperius Energy MT7013 wordt aangedreven door een MediaTek MT6577 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De Imperius Energy MT7013 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 130,5 x 66 x 11,8 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 11.8 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Media-Droid Imperius Energy MT7013 ondersteunt diverse netwerken. Met de Imperius Energy MT7013 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Media-Droid Imperius Energy MT7013 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Imperius Energy MT7013 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Imperius Energy MT7013 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Media-Droid Imperius Energy MT7013 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Media-Droid Imperius Energy MT7013 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Media-Droid Imperius Energy MT7013
Heb je een vraag over de Media-Droid Imperius Energy MT7013 dan kun je deze hier stellen