Meizu E2 4GB 64GB

Meizu MEIZU E2 5.5 Inch 4GB 64GB Smartphone - Black 4GB 83%
Deze telefoon is niet op voorraad
E2 4GB 64GB: YunOS 5.1, 13 megapixel camera, quad-core 64-bit, dun, HSDPA/4G+ (tot 300 Mbit/s), 4GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch, HD scherm (403 ppi)

De E2 4GB 64GB is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Meizu zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe E2 4GB 64GB in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Meizu E2 4GB 64GB:

De Meizu E2 4GB 64GB wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Meizu E2 4GB 64GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 165 gram. Met een dikte van 7.4 millimeter is het toestel niet te dik. De Meizu E2 4GB 64GB wordt aangedreven door een MediaTek MT6757 Helio P20 64-bit chip met deze core verdeling 2,34 GHz Quad-Core + 1,6 GHz Quad-Core.

De E2 4GB 64GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.4 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Alibaba YunOS 5.1.1 Flyme OS 6.0
  • HSDPA, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Erg veel werkgeheugen
  • Met een 3400 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Meizu E2 4GB 64GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Meizu E2 4GB 64GB heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de E2 4GB 64GB is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Meizu E2 4GB 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 403 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Alibaba YunOS 5.1.1 draait rond het idee om cloud-functionaliteit voor mobiele apparaten. Volgens het bedrijf, zal YunOS 5.1.1 voorzien zijn van cloud-based e-mail, web search, weer updates en GPS-navigatie-instrumenten. Daarnaast zal de YunOS 5.1.1 diensten gespreksgegevens, tekstberichten en foto's in de cloud voor de toegang over andere apparaten, zoals personal computers te synchroniseren en op te slaan. Alibaba zegt dat het 100 GB aan opslagruimte zal bieden aan klanten bij de lancering. De Aliyun zou kunnen gebruikers toegang krijgen tot applicaties vanaf het web, in plaats van te downloaden apps om hun apparaten.
YunOS 5.1.1 is een gevorkte versie van Googles open-source Android besturingssysteem. De Aliyun app store heeft veel illegaal gekopieerde Android applicaties, waaronder veel van Google.

Meer specificaties van de Meizu E2 4GB 64GB
Heb je een vraag over de Meizu E2 4GB 64GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel