Meizu M1 Note 16GB

Meizu MEIZU M1 Note 5.5 inch Android 4.4 4G Phablet 65%
Deze telefoon is niet op voorraad
M1 Note 16GB: Android 4.4, 12.8 megapixels, octa-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.5 inch, superscherp Full HD scherm (400 ppi)

De M1 Note 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Meizu in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Meizu M1 Note 16GB:

Voor het voordeligste aanbod Meizu M1 Note 16GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Meizu telefoons waaronder de M1 Note 16GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Meizu M1 Note 16GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Meizu M1 Note 16GB is een Android 4.4 (KitKat) Flyme OS 4.0-smartphone met een gewicht van 145 gram. De Meizu M1 Note 16GB wordt aangedreven door een MediaTek MT6752 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,7 GHz Octa-Core.

De M1 Note 16GB beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 150,7 x 75,2 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Meizu M1 Note 16GB ondersteunt diverse netwerken. Met de M1 Note 16GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1200 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 2048 MB RAM werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de M1 Note 16GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De M1 Note 16GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Meizu M1 Note 16GB beschikt over een ingebouwde 12,8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Meizu M1 Note 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 400 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Meizu M1 Note 16GB
Heb je een vraag over de Meizu M1 Note 16GB dan kun je deze hier stellen