Meizu MX4 16GB 4G

Meizu MEIZU MX4 MT6595 Octa-Core Flyme 4.0 4G Bar Phone w/ 5.36 80%
MX4 16GB 4G: Android 4.4, 20.7 megapixels, octa-core, dun, HSUPA(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, WiFi, BT, GPS, 5.36 inch, superscherp Full HD scherm (417 ppi)

De MX4 16GB 4G is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Meizu zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe MX4 16GB 4G in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Meizu MX4 16GB 4G:

Voor het voordeligste aanbod Meizu MX4 16GB 4G GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Meizu telefoons waaronder de MX4 16GB 4G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Meizu MX4 16GB 4G kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Meizu MX4 16GB 4G is een Android 4.4 (KitKat) Flyme OS 4.0-smartphone met een gewicht van 147 gram. De Meizu MX4 16GB 4G wordt aangedreven door een MediaTek MT6595 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 2,2 GHz Quad-Core + 1,7 GHz Quad-Core.

De MX4 16GB 4G beschikt over een 20,7 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 144 x 75,2 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 20,7 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • CDMA, 3G, HSUPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Meizu MX4 16GB 4G ondersteunt diverse netwerken. Met de MX4 16GB 4G kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1200 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Meizu MX4 16GB 4G heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB RAM werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de MX4 16GB 4G is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De MX4 16GB 4G is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Meizu MX4 16GB 4G beschikt over een ingebouwde 20,7 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,36 inch touchscreen. De Meizu MX4 16GB 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1152 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 417 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Meizu MX4 16GB 4G
Heb je een vraag over de Meizu MX4 16GB 4G dan kun je deze hier stellen