Microsoft Lumia 435 Single SIM

Lumia 435 45%
Lumia 435 Single SIM: Windows Phone 8.1, 5 megapixel camera, dual-core, dun, HSDPA, 4 inch

De Microsoft Lumia 435 Single SIM is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Microsoft.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Microsoft Lumia 435 Single SIM:

Wij hebben alle specificaties van de Microsoft Lumia 435 Single SIM je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Microsoft Lumia 435 Single SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 120 gram. Met een dikte van 9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Microsoft wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De Lumia 435 Single SIM beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 1430 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Microsoft Lumia 435 Single SIM ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties Met de Lumia 435 Single SIM kun je internetten via HSDPA. Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor UMTS(3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Microsoft Lumia 435 Single SIM heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 435 Single SIM is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Microsoft Lumia 435 Single SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Meer specificaties van de Microsoft Lumia 435 Single SIM
Heb je een vraag over de Microsoft Lumia 435 Single SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Microsoft Lumia 435 Single SIM los toestel kopen