Microsoft Lumia 435 Single SIM

Lumia 435 43%
Lumia 435 Single SIM: Windows Phone 8.1, 5 megapixels, dual-core, dun, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

De Microsoft Lumia 435 Single SIM is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Microsoft.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Microsoft Lumia 435 Single SIM:

Voor het voordeligste aanbod Microsoft Lumia 435 Single SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Microsoft telefoons waaronder de Lumia 435 Single SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Microsoft Lumia 435 Single SIM kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Microsoft Lumia 435 Single SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 120 gram. De Microsoft Lumia 435 Single SIM wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De Lumia 435 Single SIM beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 118,1 x 64,7 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 9 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Microsoft Lumia 435 Single SIM ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Lumia 435 Single SIM kun je internetten via HSDPA. Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor UMTS(3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 580 minuten.

  Besturingssysteem

  Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
  Windows Phone 8.1

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Microsoft Lumia 435 Single SIM heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 435 Single SIM is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Lumia 435 Single SIM is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Microsoft Lumia 435 Single SIM beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Microsoft Lumia 435 Single SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Microsoft Lumia 435 Single SIM
  Heb je een vraag over de Microsoft Lumia 435 Single SIM dan kun je deze hier stellen


  Microsoft Lumia 435 Single SIM los toestel kopen