Microsoft Lumia 532 Dual-SIM

Microsoft Lumia 532 Dual-SIM 8 GB Black 52%
Deze telefoon is niet op voorraad
Lumia 532 Dual-SIM: Windows Phone 8.1, 5 megapixels, quad-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch, scherp XHDPI scherm (244 ppi)

De Microsoft Lumia 532 Dual-SIM is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Microsoft.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Microsoft Lumia 532 Dual-SIM:

Voor het voordeligste aanbod Microsoft Lumia 532 Dual-SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Microsoft telefoons waaronder de Lumia 532 Dual-SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Microsoft Lumia 532 Dual-SIM kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Microsoft Lumia 532 Dual-SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 129 gram. De Microsoft Lumia 532 Dual-SIM wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8212 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Lumia 532 Dual-SIM beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 118,9 x 65,5 x 11,6 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 380 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Iets te dik met 11.6 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Microsoft Lumia 532 Dual-SIM ondersteunt diverse netwerken. Met de Lumia 532 Dual-SIM kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Microsoft Lumia 532 Dual-SIM heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 532 Dual-SIM is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Lumia 532 Dual-SIM is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Microsoft Lumia 532 Dual-SIM beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Microsoft Lumia 532 Dual-SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Microsoft Lumia 532 Dual-SIM
Heb je een vraag over de Microsoft Lumia 532 Dual-SIM dan kun je deze hier stellen