Microsoft Lumia 550

Microsoft Lumia 550 LTE black 73%
Lumia 550: Windows 10 Mobile, 5 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (313 ppi)

De Lumia 550 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Microsoft in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Microsoft Lumia 550:

Voor het voordeligste aanbod Microsoft Lumia 550 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Microsoft telefoons waaronder de Lumia 550.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Microsoft Lumia 550 kunt overzien.

De Microsoft Lumia 550 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Microsoft Lumia 550 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 141 gram. De Microsoft Lumia 550 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 212 MSM8909v2 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,1 GHz Quad-Core.

De Lumia 550 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 136,1 x 67,8 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 380 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.9 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 10 Mobile
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Microsoft Lumia 550 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Lumia 550 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

  Besturingssysteem

  Windows 10 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft wat eind 2015 zal uitkomen. Met Windows 10 moet ht nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 Mobile is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8. We verwachten meer nieuws in de komende maanden
  Windows 10 Mobile

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Microsoft Lumia 550 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 550 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Lumia 550 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Microsoft Lumia 550 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Microsoft Lumia 550 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 313 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Microsoft Lumia 550
  Heb je een vraag over de Microsoft Lumia 550 dan kun je deze hier stellen


  Microsoft Lumia 550 los toestel kopen