Microsoft Lumia 950 Dual-SIM

Microsoft Lumia 950 Dual-SIM 32 GB Dual-SIM Black 84%
Lumia 950 Dual-SIM: Windows 10 Mobile, 20.1 megapixels, hexa-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.2 inch, superscherp 2K scherm (564 ppi)

De Lumia 950 Dual-SIM is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Microsoft zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Lumia 950 Dual-SIM in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Microsoft Lumia 950 Dual-SIM:

Voor het voordeligste aanbod Microsoft Lumia 950 Dual-SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Microsoft telefoons waaronder de Lumia 950 Dual-SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Microsoft Lumia 950 Dual-SIM kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Microsoft Lumia 950 Dual-SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 150 gram. De Microsoft Lumia 950 Dual-SIM wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 808 MSM8992 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 0,933 GHz Dual-Core + 1,82 Ghz Quad-Core.

De Lumia 950 Dual-SIM beschikt over een 20,1 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 145 x 73,2 x 8,2 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 380 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 20,1 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Hexa-core processor
 • Niet te dik met 8.2 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 10 Mobile
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Microsoft Lumia 950 Dual-SIM ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Lumia 950 Dual-SIM kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

  Besturingssysteem

  Windows 10 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft wat eind 2015 zal uitkomen. Met Windows 10 moet ht nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 Mobile is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8. We verwachten meer nieuws in de komende maanden
  Windows 10 Mobile

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Microsoft Lumia 950 Dual-SIM heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 950 Dual-SIM is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Lumia 950 Dual-SIM is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Microsoft Lumia 950 Dual-SIM beschikt over een ingebouwde 20,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,2 inch touchscreen. De Microsoft Lumia 950 Dual-SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 564 pixels per inch is dit 2K scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Meer specificaties van de Microsoft Lumia 950 Dual-SIM
  Heb je een vraag over de Microsoft Lumia 950 Dual-SIM dan kun je deze hier stellen