Microsoft Surface Pro 128GB

Microsoft Surface Pro 128G - i5 60%
Deze tablet is niet op voorraad
Surface Pro 128GB: Windows 8 Professional, 676 gram, quad-core, 2G, WiFi, 10.6 inch, MDPI scherm

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Microsoft Surface Pro 128GB een goed toestel voor jou. De Microsoft Surface Pro 128GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Microsoft.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Microsoft Surface Pro 128GB:

Ook voor beste Microsoft Surface Pro 128GB tablet informatie kun je hier terecht! De Surface Pro 128GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Microsoft Surface Pro 128GB kunt overzien.

De Microsoft Surface Pro 128GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 676 gram. De Microsoft Surface Pro 128GB wordt aangedreven door een Nvidia Tegra 3 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De Surface Pro 128GB beschikt over een 1 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 336 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8 Pro
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een accu van 6300 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Microsoft Surface Pro 128GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Surface Pro 128GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Microsoft Surface Pro 128GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Surface Pro 128GB is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,6 inch touchscreen. De Microsoft Surface Pro 128GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Met 147 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Windows 8 Professional is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows 8 Professional is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8 Professional

Meer specificaties van de Microsoft Surface Pro 128GB
Heb je een vraag over de Microsoft Surface Pro 128GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel