Motorola Atrix

Motorola Atrix Black 20%
Atrix: Android 2.3 (upgrade), 5 megapixel camera, dual-core, 3G/HSUPA, Candybar formaat, WiFi, 4 inch, HD scherm (275 ppi)

De Motorola Atrix is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.
Motorola De Motorola Atrix scoort 4.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Atrix:

De Motorola Atrix wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Motorola Atrix is een Android 2.2 (Froyo) met upgrade naar 2.3-smartphone met een gewicht van 135 gram.

De Atrix beschikt over een 5 megapixel camera. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo) met upgrade naar 2.3
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Atrix ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Atrix . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Atrix is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Motorola Atrix kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 275 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de Motorola Atrix
Heb je een vraag over de Motorola Atrix dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel