Motorola Backflip ME600

Motorola Backflip ME600 27%
Deze telefoon is niet op voorraad
Backflip ME600: Android 1.5, 5 megapixel camera, QWERTY, 3G/HSUPA, slider, WiFi, 3.1 inch

De Motorola Backflip ME600 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Motorola Backflip ME600 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Backflip ME600:

De Motorola Backflip ME600 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Motorola Backflip ME600 is een Android 1.5 (Cupcake)-smartphone met een gewicht van 133 gram. De Motorola Backflip ME600 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7201A chip met deze core verdeling 528 MHz Single-Core.

De Backflip ME600 beschikt over een 5 megapixel camera. Bij deze Motorola Backflip ME600 draait het natuurlijk vooral om het fysieke toetsenbord. Met deze unieke feature kun je zeer precies en snel typen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 315 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 512 MB opslagcapaciteit beschikbaar. Dit is kan snel leiden tot een volle telefoon.
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
  • Oud besturingssysteem: Android 1.5 (Cupcake)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Backflip ME600 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Backflip ME600 heeft 256 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Backflip ME600 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,1 inch touchscreen. De Motorola Backflip ME600 kan tot 265 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 186 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem


Android 1.5 (Cupcake) is een oude versie van het Android besturingssysteem. mobiele-telefoons.nl raadt aan om te kijken naar nieuwere versies, deze wordt niet meer ondersteund of geupdate.
Android 1.5

Meer specificaties van de Motorola Backflip ME600
Heb je een vraag over de Motorola Backflip ME600 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel