Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254

Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254 Black 86%
Deze telefoon is niet op voorraad
Droid Turbo LTE-A XT1254: Android 4.4, 20.7 megapixels, quad-core, dun, 3G/LTE-A(4G+) 300 Mbps, 3 GB werkgeheugen, WiFi, BT, GPS, 5.2 inch, superscherp 2K scherm (564 ppi)

De Droid Turbo LTE-A XT1254 is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Motorola zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Droid Turbo LTE-A XT1254 in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254:

Voor het voordeligste aanbod Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Motorola telefoons waaronder de Droid Turbo LTE-A XT1254.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254 is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 140 gram. De Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 805 APQ8084 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,649 GHz Quad-Core.

De Droid Turbo LTE-A XT1254 beschikt over een 20,7 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 138 x 70 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 20,7 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 8.9 millimeter
 • CDMA, 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
 • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254 ondersteunt diverse netwerken. Met de Droid Turbo LTE-A XT1254 kun je gebruik maken van het nieuwe mobiele netwerk dat nog sneller is dan 4G, namelijk 4G+. Dit netwerk kan snelheden aan tot 120 Mbit per seconde.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Let er wel op dat als je het toestel voor deze toepassing wil gebruiken, dat je een datapakket neemt dat past bij je gebruik. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 550 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Droid Turbo LTE-A XT1254 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Droid Turbo LTE-A XT1254 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254 beschikt over een ingebouwde 20,7 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,2 inch touchscreen. De Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 564 pixels per inch is dit 2K scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Meer specificaties van de Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254
  Heb je een vraag over de Motorola Droid Turbo LTE-A XT1254 dan kun je deze hier stellen