Motorola EWP3100

Motorola EWP3100 2%
Deze telefoon is niet op voorraad
EWP3100: Windows Mobile 6.5, IP0, , Robuust, 3.2 megapixels, WiFi, BT, 2 inch

De Motorola EWP3100 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola EWP3100:

Voor het voordeligste aanbod Motorola EWP3100 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Motorola telefoons waaronder de EWP3100.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Motorola EWP3100 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Motorola EWP3100 is een candybar telefoon met een gewicht van 152 gram.

De EWP3100 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 120,5 x 54 x 20,6 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 3,2 megapixel camera
 • Tough phone
 • WiFi
 • Goede batterijduur
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Je kan er niet mee bellen!
 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
 • Geen FM-radio
 • Geen 3G/HSDPA ondersteuning (alleen WiFi)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola EWP3100 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de EWP3100 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1140 minuten.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.5 is de laatste versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile tot 6.5 overgegaan op versie 7.
In Windows Mobile 6.5 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola EWP3100 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Nee. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de EWP3100 is geen probleem.

Multimedia

De EWP3100 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Motorola EWP3100 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2 inch touchscreen. De Motorola EWP3100 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Motorola EWP3100
Heb je een vraag over de Motorola EWP3100 dan kun je deze hier stellen