Motorola Fire XT XT530

Motorola Fire XT 32%
Deze telefoon is niet op voorraad
Fire XT XT530: Android 2.3, 3 megapixels, QWERTY, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.8 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Motorola Fire XT XT530 een goed toestel voor jou. De Motorola Fire XT XT530 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Fire XT XT530:

Voor het voordeligste aanbod Motorola Fire XT XT530 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Motorola telefoons waaronder de Fire XT XT530.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Motorola Fire XT XT530 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Motorola Fire XT XT530 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 110 gram. De Motorola Fire XT XT530 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7227 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 600 MHz Single-Core.

De Fire XT XT530 beschikt over een 3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 117 x 58 x 13 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 720 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Fire XT XT530 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Fire XT XT530 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 560 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Fire XT XT530 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 256 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Fire XT XT530 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Fire XT XT530 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Motorola Fire XT XT530 beschikt over een ingebouwde 3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De Motorola Fire XT XT530 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 143 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Motorola Fire XT XT530
Heb je een vraag over de Motorola Fire XT XT530 dan kun je deze hier stellen