Motorola Fire XT316

Motorola Fire XT316 Black 26%
Fire XT316: Android 2.3, 3 megapixels, QWERTY, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.8 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Motorola Fire XT316 een goed toestel voor jou. De Motorola Fire XT316 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Motorola Fire XT316 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Fire XT316:

Voor het voordeligste aanbod Motorola Fire XT316 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Motorola telefoons waaronder de Fire XT316.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Motorola Fire XT316 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Motorola Fire XT316 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 110 gram.

De Fire XT316 beschikt over een 3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 58 x 13 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 720 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Fire XT316 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Fire XT316 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 480 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Fire XT316 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Fire XT316 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Fire XT316 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Motorola Fire XT316 beschikt over een ingebouwde 3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De Motorola Fire XT316 kan tot 256.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 143 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Motorola Fire XT316
Heb je een vraag over de Motorola Fire XT316 dan kun je deze hier stellen