Motorola Fire XT316

Motorola Fire XT316 Black 17%
Deze telefoon is niet op voorraad
Fire XT316: Android 2.3, 3 megapixel camera, QWERTY, WiFi, 2.8 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Motorola Fire XT316 een goed toestel voor jou. De Motorola Fire XT316 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Motorola Fire XT316 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Fire XT316:

Wij hebben alle specificaties van de Motorola Fire XT316 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Motorola Fire XT316 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 110 gram.

De Fire XT316 beschikt over een 3 megapixel camera. Bij deze Motorola Fire XT316 draait het natuurlijk vooral om het fysieke toetsenbord. Met deze unieke feature kun je zeer precies en snel typen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 720 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Fire XT316 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Fire XT316 . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Fire XT316 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De Motorola Fire XT316 kan tot 256.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 143 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de Motorola Fire XT316
Heb je een vraag over de Motorola Fire XT316 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel