Motorola Milestone

Motorola MILESTONE 23%
Milestone: Android 2.1, 5 megapixels, 3G/HSDPA, slider, WiFi, BT, GPS, 3.7 inch, scherp XHDPI scherm (265 ppi)

De Motorola Milestone is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Milestone:

Voor het voordeligste aanbod Motorola Milestone GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Motorola telefoons waaronder de Milestone.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Motorola Milestone kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Motorola Milestone is een Android 2.1 (Eclair)-smartphone met een gewicht van 165 gram.

De Milestone beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 60 x 14 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Geen FM-radio
  • Oud besturingssysteem: Android 2.1 (Eclair)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Milestone ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Milestone kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 390 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.1 (Eclair). Een oude versie van android, wel heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden. Alleen is deze versie langzamer dan de opvolgers.
Android 2.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Milestone heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Milestone is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Milestone is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Motorola Milestone beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De Motorola Milestone kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 265 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Motorola Milestone
Heb je een vraag over de Motorola Milestone dan kun je deze hier stellen