Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB

Motorola Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB ROM Dual SIM - White 16GB 74%
Deze telefoon is niet op voorraad
Moto G Turbo XT1557 16GB: Android 6.0, 13 megapixel camera, octa-core 64-bit, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 5 inch, HD scherm (293 ppi)

De Moto G Turbo XT1557 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Motorola in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB:

De Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB is een Android 6 (Marshmallow)-smartphone met een gewicht van 155 gram. Met een dikte van 11.6 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 32/64-bit chip met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core + 1,0 GHz Quad-Core.

De Moto G Turbo XT1557 16GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • 64-bit Octa-core processor
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 6 (Marshmallow)
 • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • Dual SIM

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Met een 2470 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
 • Iets te dik met 11.6 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Moto G Turbo XT1557 16GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdrukscanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Android 6

Meer specificaties van de Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB
Heb je een vraag over de Motorola Moto G Turbo XT1557 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel