Motorola Razr XT910

Motorola RAZR XT910 23%
Razr XT910: Android 2.3, 8 megapixel camera, dual-core, 3G/HSPA+, Candybar formaat, WiFi, 4.3 inch, HD scherm (256 ppi)

De Motorola Razr XT910 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Razr XT910:

De Motorola Razr XT910 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Motorola Razr XT910 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 127 gram. De Motorola Razr XT910 wordt aangedreven door een Texas Instruments Omap 4460 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De Razr XT910 beschikt over een 8 megapixel camera. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 204 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Razr XT910 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Razr XT910 . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Razr XT910 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Motorola Razr XT910 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de Motorola Razr XT910
Heb je een vraag over de Motorola Razr XT910 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel