MPman MP7007 webtablet 8 GB

MPMAN MP7007 webtablet 8 GB 42%
Deze tablet is niet op voorraad
MP7007 webtablet 8 GB: Android 4.1, 350 gram, dual-core, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de MP7007 webtablet 8 GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze MPman, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de MPman MP7007 webtablet 8 GB:

Ook voor beste MPman MP7007 webtablet 8 GB tablet informatie kun je hier terecht! De MP7007 webtablet 8 GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de MPman MP7007 webtablet 8 GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De MPman MP7007 webtablet 8 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 350 gram. De MPman MP7007 webtablet 8 GB wordt aangedreven door een ARM Cortex A9 chip met deze core verdeling 1,6 GHz Dual-Core.

De MP7007 webtablet 8 GB beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 187,6 x 125 x 11,5 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De MPman MP7007 webtablet 8 GB ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de MP7007 webtablet 8 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 5 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De MPman MP7007 webtablet 8 GB heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB RAM werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De MP7007 webtablet 8 GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe MPman MP7007 webtablet 8 GB beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De MPman MP7007 webtablet 8 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de MPman MP7007 webtablet 8 GB
Heb je een vraag over de MPman MP7007 webtablet 8 GB dan kun je deze hier stellen