MPman MPDC8 webtablet 4 GB

MPMAN MPDC8 webtablet 4 GB 42%
Deze tablet is niet op voorraad
MPDC8 webtablet 4 GB: Android 4.1, 510 gram, dual-core, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de MPDC8 webtablet 4 GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze MPman, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de MPman MPDC8 webtablet 4 GB:

Ook voor beste MPman MPDC8 webtablet 4 GB tablet informatie kun je hier terecht! De MPDC8 webtablet 4 GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de MPman MPDC8 webtablet 4 GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De MPman MPDC8 webtablet 4 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 510 gram. De MPman MPDC8 webtablet 4 GB wordt aangedreven door een ARM Cortex A9 chip met deze core verdeling 1,6 GHz Dual-Core.

De MPDC8 webtablet 4 GB beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 153,5 x 198 x 10,9 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De MPman MPDC8 webtablet 4 GB ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de MPDC8 webtablet 4 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 5 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De MPman MPDC8 webtablet 4 GB heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB RAM werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De MPDC8 webtablet 4 GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe MPman MPDC8 webtablet 4 GB beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De MPman MPDC8 webtablet 4 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 600 pixels. Met 125 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de MPman MPDC8 webtablet 4 GB
Heb je een vraag over de MPman MPDC8 webtablet 4 GB dan kun je deze hier stellen