Newman K1 BASIC

Newman K1 BASIC 55%
Deze telefoon is niet op voorraad
K1 BASIC: Android 4.1, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.0 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de K1 BASIC een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Newman, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Newman De Newman K1 BASIC scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Newman K1 BASIC:

Voor het voordeligste aanbod Newman K1 BASIC GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Newman telefoons waaronder de K1 BASIC.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Newman K1 BASIC kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Newman K1 BASIC is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 180 gram.

De K1 BASIC beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 143 x 69 x 8,95 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.95 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Newman K1 BASIC ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de K1 BASIC kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 180 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Newman K1 BASIC heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB RAM werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de K1 BASIC is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De K1 BASIC is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Newman K1 BASIC beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Newman K1 BASIC kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Newman K1 BASIC
Heb je een vraag over de Newman K1 BASIC dan kun je deze hier stellen