Newman N2

NEWMAN N2 49%
Deze telefoon is niet op voorraad
N2: Android 4.0, 13 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (312 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de N2 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Newman, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Newman N2:

Voor het voordeligste aanbod Newman N2 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Newman telefoons waaronder de N2.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Newman N2 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Newman N2 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 153 gram. De Newman N2 wordt aangedreven door een Samsung Exynos 4412 chip met deze core verdeling 1,4 GHz Quad-Core.

De N2 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 137 x 71 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Newman N2 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de N2 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Newman N2 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de N2 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De N2 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Newman N2 beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Newman N2 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Newman N2
Heb je een vraag over de Newman N2 dan kun je deze hier stellen