Nokia 112

112 Black 6%
112: Candybar formaat, FM-radio, Dual SIM, 1.8 inch

De Nokia 112 hebben we nog niet goed bekeken. Daarom kan het zijn dat de score nog niet representatief is.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia 112:

Voor het voordeligste aanbod Nokia 112 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de 112.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia 112 kunt overzien.

De Nokia 112 is alleen los te koop.

Nokia 112 Verbinden en plezier maken

De Nokia 112 is een enorm goedkoop dual-sim toestel. Het toestel zet in op het alsmaar populairder wordende mobiele internet. Met dit toestel kunt u gemakkelijk op Twitter en Facebook, en uw e-mail wordt ook ondersteund. Doordat de Nokia 112 de pagina's comprimeert ontvangt u snellere downloads en lagere datakosten.

Dual Sim

Dankzij de dual-sim kunt u eenvoudig wisselen tussen uw simkaarten, waardoor u bijvoorbeeld werk en privé gemakkelijk gescheiden kunt houden. U kunt de simkaarten wisselen zonder uw telefoon uit te schakelen. Bel, sms en surf op het netwerk van uw keuze.

Krachtige batterij

  De Nokia 112 is de grote broer van de Nokia 110. Hoewel ze erg op elkaar lijken heeft dit toestel een betere batterij, en is het design anders. De Nokia 112 is een telefoon voor mensen die een simpele en betrouwbaar toestel willen, maar toch mobiel willen internetten. Dankzij de krachtige batter…

  Apparaat & afmetingen

  De Nokia 112 is een candybar telefoon met een gewicht van 86 gram.

  De 112 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

  De afmetingen van de telefoon zijn 110 x 47 x 15 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

  De standbytijd bedraagt naar schatting 840 uur.
  We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

  Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

  Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Nokia 112 ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de 112 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 840 minuten.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Nokia 112 heeft deze geheugen specificaties: 16 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Via Bluetooth kunnen connecties worden gemaakt.

  Multimedia

  De 112 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia 112 beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,8 inch touchscreen. De Nokia 112 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 160 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 114 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Nokia 112
  Heb je een vraag over de Nokia 112 dan kun je deze hier stellen


  Nokia 112 los toestel kopen