Nokia 215 Single Sim

Nokia 215 Blanc LS Blister 8%
Deze telefoon is niet op voorraad
215 Single Sim: Nokia Series 30+, Symbian Series 30, Candybar formaat, FM-radio, BT, 2.4 inch

Lekker bellen en verder geen poespas, dan kun je de Nokia 215 Single Sim overwegen. Want we hebben de camera nog niet gevonden. De Nokia 215 Single Sim is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia 215 Single Sim:

Voor het voordeligste aanbod Nokia 215 Single Sim GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de 215 Single Sim.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia 215 Single Sim kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia 215 Single Sim is een candybar telefoon met een gewicht van 78 gram.

De 215 Single Sim beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 50 x 12,9 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 696 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Nokia OS Series 30+
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia 215 Single Sim ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de 215 Single Sim kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1200 minuten.

Besturingssysteem

Series 30 is het eenvoudigste besturingssysteem van Nokia. Deze zit alleen op telefoons die gemaakt zijn om te bellen en waar je verder niet veel meer mee kunt doen.
Symbian Series 30

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia 215 Single Sim heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 215 Single Sim is geen probleem.

Multimedia

De 215 Single Sim is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia 215 Single Sim beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De Nokia 215 Single Sim kan tot 262 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 166 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia 215 Single Sim
Heb je een vraag over de Nokia 215 Single Sim dan kun je deze hier stellen