Nokia 515 Dual

Nokia 515 Dual Black 54%
Deze telefoon is niet op voorraad
515 Dual: Symbian Series 40, 5 megapixels, 3G/HSDPA, Candybar formaat, FM-radio, Dual SIM, BT, 2.4 inch

De Nokia 515 Dual is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia 515 Dual:

Voor het voordeligste aanbod Nokia 515 Dual GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de 515 Dual.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia 515 Dual kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia 515 Dual is een Nokia OS Series 40-smartphone met een gewicht van 101 gram.

De 515 Dual beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 114 x 48 x 11 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 912 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Nokia OS Series 40
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia 515 Dual ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de 515 Dual kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 618 minuten.

Besturingssysteem

Series 40 is een eenvoudiger besturingssysteem dan het hogere S60 en S80 (die gebaseerd zijnop de multi-tasking Symbian OS).
Meestal zie je dit systeem bij telefoons die gewoon gemaakt zijn om te bellen en SMS'en en verder niets.
Omdat de S40-apparaten geen echte multi-tasking ondersteunen, kan de gebruikersinterface beter en sneller lijken te reageren dan andere Nokia-platformen op vergelijkbare hardware.
Symbian Series 40

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia 515 Dual heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 64 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 515 Dual is geen probleem.

Multimedia

De 515 Dual is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia 515 Dual beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De Nokia 515 Dual kan tot 262 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 167 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia 515 Dual
Heb je een vraag over de Nokia 515 Dual dan kun je deze hier stellen