Nokia 6303i Classic

Nokia 6303i Classic Black 2%
6303i Classic: 3.2 megapixels, Candybar formaat, FM-radio, BT, 2.2 inch

De Nokia 6303i Classic hebben we nog niet goed bekeken. Daarom kan het zijn dat de score nog niet representatief is.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia 6303i Classic:

Voor het voordeligste aanbod Nokia 6303i Classic GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de 6303i Classic.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia 6303i Classic kunt overzien.

Een genot om naar te kijken, vast te houden en te gebruiken. De Nokia 6303 Classic combineert een duurzaam design met de moderne functies. Geniet van het gevoel van duurzaam roestvrij staal. De compacte omvang en het ronde design liggen goed in je hand.

Eenvoudig delen

Leg speciale momenten vast en deel ze direct vanaf je toestel met de 3.2 Megapixel autofocuscamera, dubbele LED-flash en 8x digitale zoom. Je kunt eenvoudig foto's en video's maken en ze online uitwisselen met vrienden en familie.

Modern gemak

De eigentijdse functies zijn eenvoudig te leren en te gebruiken met de simpele, intuïtieve interface en het grote scherm.

Muziek

Ontspan, geniet en blijf up-to-date met de Nokia 6303 Classic. Luister naar je favoriete muziek op de ingebouwde mp3-speler of stem af op de radio voor de laatste nieuwtjes en snufjes.

Kenmerken van de Nokia 6303 Classic:

3.2 Megapixel autofocuscameraWeegt slechts 96 gramTot wel 450 uur standby

Apparaat & afmetingen

De Nokia 6303i Classic is een candybar telefoon met een gewicht van 96 gram.

De 6303i Classic beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 109 x 46 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 515 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia 6303i Classic ondersteunt 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de 6303i Classic kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 480 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia 6303i Classic heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8 GB, 2 GB inbegrepen. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 6303i Classic is geen probleem.

Multimedia

De 6303i Classic is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia 6303i Classic beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,2 inch touchscreen. De Nokia 6303i Classic kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 182 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia 6303i Classic
Heb je een vraag over de Nokia 6303i Classic dan kun je deze hier stellen