Nokia 701

Nokia 701 45%
701: Symbian ^3, 8 megapixels, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), Candybar formaat, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch

De Nokia 701 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia 701:

Voor het voordeligste aanbod Nokia 701 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de 701.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia 701 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia 701 is een Symbian Belle-smartphone met een gewicht van 131 gram.

De 701 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 117 x 57 x 11 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 504 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Symbian Belle
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • Candybar formaat
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Nokia 701 ondersteunt diverse netwerken. Met de 701 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1020 minuten.

  Besturingssysteem

  Op 24 augustus 2011 is Symbian Belle geintroduceerd als een software-update voor de Symbian ^ 3 release.
  Drie nieuwe toestellen (603, 700 en 701) krijgen in ieder geval Symbian Belle vooraf geïnstalleerd. Symbian Belle zal verder ook beschikbaar zijn als een software-update voor andere Symbian ^ 3 gebaseerde apparaten.
  Belangrijkste verbeteringen zijn:
  -Live widgets
  -Meer homescreens
  -Nieuwe apps
  -Dropdown menu.
  Symbian^3

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Nokia 701 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: MicroSD 8GB uitbreidbaar naar 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 701 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De 701 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Nokia 701 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Nokia 701 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 640 x 360 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 210 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Nokia 701
  Heb je een vraag over de Nokia 701 dan kun je deze hier stellen