Nokia 808 Pureview

Nokia 808 PureView Black 46%
808 Pureview: Symbian ^3, 41 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

De Nokia 808 Pureview is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia 808 Pureview:

Voor het voordeligste aanbod Nokia 808 Pureview GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de 808 Pureview.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia 808 Pureview kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia 808 Pureview is een Symbian Nokia Belle-smartphone met een gewicht van 169 gram.

De 808 Pureview beschikt over een 41 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 124 x 60 x 14 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 540 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 41 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Symbian Nokia Belle
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 14 millimeter
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia 808 Pureview ondersteunt diverse netwerken. Met de 808 Pureview kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 410 minuten.

Besturingssysteem

Op 24 augustus 2011 is Symbian Belle geintroduceerd als een software-update voor de Symbian ^ 3 release.
Drie nieuwe toestellen (603, 700 en 701) krijgen in ieder geval Symbian Belle vooraf geïnstalleerd. Symbian Belle zal verder ook beschikbaar zijn als een software-update voor andere Symbian ^ 3 gebaseerde apparaten.
Belangrijkste verbeteringen zijn:
-Live widgets
-Meer homescreens
-Nieuwe apps
-Dropdown menu.
Symbian^3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia 808 Pureview heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 808 Pureview is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De 808 Pureview is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia 808 Pureview beschikt over een ingebouwde 41 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Nokia 808 Pureview kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 360 x 640 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 184 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia 808 Pureview
Heb je een vraag over de Nokia 808 Pureview dan kun je deze hier stellen