Nokia Asha 300

Nokia Asha 300 Black 40%
Asha 300: Series 40 service pack 1, 5 megapixels, 3G/HSDPA, Candybar formaat, FM-radio, BT, 2.4 inch

De Nokia Asha 300 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.
Nokia De Nokia Asha 300 scoort 3.4 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Asha 300:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Asha 300 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Asha 300.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Asha 300 kunt overzien.

De krachtige basis

De stijlvolle Nokia Asha 300 is basic maar verrast de gebruiker tegelijk met zijn specificaties. Zo is de telefoon voorzien van een krachtige 1 GHz processor en draait het op het Symbian S40 besturingssysteem. Het toestel heeft zowel een fysiek toetsenbord als een 2,4” touchscreen wat zorgt voor een prettig en eenvoudig gebruik van het toestel. Daarnaast heeft het toestel middels 3G/HSDPA toegang tot het internet en surft u moeiteloos over het web. Verder is de Asha 300 uitgerust met een 5 megapixel camera, een MP3-speler en FM-radio. Het toestel is standaard uitgerust met 140MB geheugen maar kan middels een mircoSD kaart worden uitgebreid tot maarliefst 32GB.

Kenmerken

 • Stijlvol design
 • Type en Touch
 • Surf gemakkelijk en snel over het web met Nokia Browser
 • Facebook & Angry Birds built-in
 • Kleur:Rood

Specificaties

 • Symbian S40
 • 2.4 inch touchscreen
 • 1.0 GHz processor
 • GPRS/EDGE/HSDPA
 • 5 megapixe…

Apparaat & afmetingen

De Nokia Asha 300 is een Nokia Series 40-smartphone met een gewicht van 95 gram.

De Asha 300 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 113 x 49 x 13 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 597 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Licht toestel
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • Candybar formaat
 • FM-radio (ja met RDS)
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • De resolutie is niet zo hoog
 • Oud besturingssysteem: Nokia Series 40
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Asha 300 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Asha 300 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 250 minuten.

Besturingssysteem

Series 40 is een eenvoudiger besturingssysteem dan het hogere S60 en S80 (die gebaseerd zijnop de multi-tasking Symbian OS).
De service pack geeft ondersteuning voor onder andere 'Full Touch'
Vaak zie je dit systeem bij telefoons die gewoon gemaakt zijn om te bellen en SMS'en en verder niets.
Omdat de S40-apparaten geen echte multi-tasking ondersteunen, kan de gebruikersinterface beter en sneller lijken te reageren dan andere Nokia-platformen op vergelijkbare hardware.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia Asha 300 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Asha 300 is geen probleem.

Multimedia

De Asha 300 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia Asha 300 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De Nokia Asha 300 kan tot 262.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 167 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia Asha 300
Heb je een vraag over de Nokia Asha 300 dan kun je deze hier stellen


Nokia Asha 300 los toestel kopen