Nokia Asha 303

Nokia Asha 303 Graphite 21%
Asha 303: 3.2 megapixels, QWERTY, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, 2.6 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Nokia Asha 303 een goed toestel voor jou. De Nokia Asha 303 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Nokia Asha 303 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Asha 303:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Asha 303 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Asha 303.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Asha 303 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Asha 303 is een qwerty telefoon met een gewicht van 99 gram.

De Asha 303 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 56 x 14 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 840 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Licht toestel
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Asha 303 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Asha 303 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 430 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia Asha 303 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Asha 303 is geen probleem.

Multimedia

De Asha 303 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia Asha 303 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Nokia Asha 303 kan tot 262 duizend kleuren vertonen.

Meer specificaties van de Nokia Asha 303
Heb je een vraag over de Nokia Asha 303 dan kun je deze hier stellen