Nokia C2-02

Nokia C2-02 Chrome Black 14%
C2-02: Symbian Series 40, slider, FM-radio, BT, 2.6 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Nokia C2-02 een goed toestel voor jou. De Nokia C2-02 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.
Nokia De Nokia C2-02 scoort 3 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia C2-02:

Voor het voordeligste aanbod Nokia C2-02 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de C2-02.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia C2-02 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia C2-02 is een S40 Touch & Type-smartphone met een gewicht van 115 gram.

De C2-02 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 103 x 51 x 17 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • FM-radio
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: S40 Touch & Type
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia C2-02 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de C2-02 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Series 40 is een eenvoudiger besturingssysteem dan het hogere S60 en S80 (die gebaseerd zijnop de multi-tasking Symbian OS).
Meestal zie je dit systeem bij telefoons die gewoon gemaakt zijn om te bellen en SMS'en en verder niets.
Omdat de S40-apparaten geen echte multi-tasking ondersteunen, kan de gebruikersinterface beter en sneller lijken te reageren dan andere Nokia-platformen op vergelijkbare hardware.
Symbian Series 40

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia C2-02 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB, 2GB inclusief. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C2-02 is geen probleem.

Multimedia

De C2-02 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia C2-02 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Nokia C2-02 kan tot 56.000 kleuren kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 154 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia C2-02
Heb je een vraag over de Nokia C2-02 dan kun je deze hier stellen