Nokia E6

Nokia E6-00 Black 49%
E6: Symbian ^3, 8 megapixels, QWERTY, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.5 inch, superscherp XHDPI scherm (320 ppi)

De Nokia E6 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Nokia E6 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia E6:

Voor het voordeligste aanbod Nokia E6 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de E6.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia E6 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia E6 is een Symbian Anna-smartphone met een gewicht van 133 gram.

De E6 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 59 x 11 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 744 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Volledig QWERTY toetsenbord
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Symbian Anna
 • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
 • FM-radio (Ja, met RDS)
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Nokia E6 ondersteunt diverse netwerken. Met de E6 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 880 minuten.

  Besturingssysteem

  Op 12 april 2011 is Symbian ^3 Anna geintroduceerd als een software-update voor de Symbian ^ 3 release.
  Vier toestellen (500, Oro, X7 en E6) krijgen Symbian Anna vooraf geïnstalleerd. Symbian Anna zal verder ook beschikbaar zijn als een software-update voor andere Symbian ^3 gebaseerde apparaten.
  Belangrijkste verbeteringen zijn:
  -Portrait QWERTY met split-view data-entry
  -Nieuwe iconen set
  -Nieuwe internet browser met een verbeterde gebruikersinterface
  -Snellere navigatie.
  Ook de Ovi-maps zijn onderhanden genomen met facebook,twitter en foursquare integratie.
  Symbian^3

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Nokia E6 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de E6 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De E6 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia E6 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,5 inch touchscreen. De Nokia E6 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 640 x 480 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 320 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Meer specificaties van de Nokia E6
  Heb je een vraag over de Nokia E6 dan kun je deze hier stellen