Nokia E7

Nokia E7 46%
E7: Symbian ^3, 8 megapixels, QWERTY, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), slider, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

De Nokia E7 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Nokia E7 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia E7:

Voor het voordeligste aanbod Nokia E7 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de E7.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia E7 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia E7 is een Symbian ^3-smartphone met een gewicht van 176 gram.

De E7 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124 x 62 x 14 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 480 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Symbian ^3
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia E7 ondersteunt diverse netwerken. Met de E7 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 540 minuten.

Besturingssysteem

Symbian ^3 is het nieuwste Symbian besturingssysteem. Inmiddels zijn er al twee updates gelanceerd voor deze telefoon. Symbian Belle en Symbian Anna.
Belangrijkste verbeteringen zijn:
-Live widgets
-Meer homescreens
-Nieuwe apps
-Dropdown menu.
-Portrait QWERTY met split-view data-entry
-Nieuwe iconen set
-Nieuwe internet browser met een verbeterde gebruikersinterface
-Snellere navigatie.
Ook de Ovi-maps zijn onderhanden genomen met facebook,twitter en foursquare integratie.
Symbian^3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia E7 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de E7 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De E7 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia E7 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Nokia E7 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 360 x 640 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 184 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia E7
Heb je een vraag over de Nokia E7 dan kun je deze hier stellen