Nokia Lumia 530 Dual SIM

Nokia Lumia 530 Cyan Double Sim 44%
Lumia 530 Dual SIM: Windows Phone 8.1, 5 megapixel camera, quad-core, HSDPA, Dual SIM, 4 inch, XHDPI scherm (244 ppi)

De Nokia Lumia 530 Dual SIM is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 530 Dual SIM:

Wil je meer weten over de Nokia Lumia 530 Dual SIM? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Nokia Lumia 530 Dual SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 129 gram. Met een dikte van 11.7 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Nokia Lumia 530 Dual SIM wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8212 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Lumia 530 Dual SIM beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1430 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 11.7 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 530 Dual SIM ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties Met de Lumia 530 Dual SIM kun je internetten via HSDPA. Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor UMTS(3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia Lumia 530 Dual SIM heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 530 Dual SIM is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Nokia Lumia 530 Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Meer specificaties van de Nokia Lumia 530 Dual SIM
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 530 Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Nokia Lumia 530 Dual SIM los toestel kopen