Nokia Lumia 530

Nokia Lumia 530 bleu Blue 41%
Lumia 530: Windows Phone 8.1, 5 megapixels, quad-core, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch, scherp XHDPI scherm (244 ppi)

De Nokia Lumia 530 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.
Nokia De Nokia Lumia 530 scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 530:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Lumia 530 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Lumia 530.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Lumia 530 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Lumia 530 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 129 gram. De Nokia Lumia 530 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8212 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Lumia 530 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 119,7 x 62,3 x 11,7 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Iets te dik met 11.7 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 530 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Lumia 530 kun je internetten via HSDPA. Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor UMTS(3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 580 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia Lumia 530 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 530 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Lumia 530 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia Lumia 530 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Nokia Lumia 530 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia Lumia 530
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 530 dan kun je deze hier stellen


Nokia Lumia 530 los toestel kopen