Nokia Lumia 610

Nokia Lumia 610 Black 51%
Lumia 610: Windows Phone 7.5, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.7 inch, scherp XHDPI scherm (252 ppi)

De Nokia Lumia 610 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 610:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Lumia 610 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Lumia 610.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Lumia 610 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Lumia 610 is een Windows Phone 7 Tango-smartphone met een gewicht van 132 gram.

De Lumia 610 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 119 x 62 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 580 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7 Tango
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 610 ondersteunt diverse netwerken. Met de Lumia 610 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 7.5 (Tango) is de nieuwste versie van Windows Phone voor de GSM. In windows Windows Phone 7.5 (Tango) draait Windows Internet Explorer 9. Adobe Flash wordt bij de release nog niet ondersteund, ook zal Silverlight in de browser niet werken.
Windows Phone 7.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 610 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Lumia 610 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia Lumia 610 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De Nokia Lumia 610 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 252 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia Lumia 610
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 610 dan kun je deze hier stellen