Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625 Black 55%
Lumia 625: Windows Phone 8, met update naar 8.1, 5 megapixels, dual-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 4.7 inch

De Nokia Lumia 625 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.
Nokia De Nokia Lumia 625 scoort 4.1 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 625:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Lumia 625 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Lumia 625.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Lumia 625 kunt overzien.

De Nokia Lumia 625 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Lumia 625 is een Windows Phone 8-smartphone met een gewicht van 159 gram. De Nokia Lumia 625 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8230 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De Lumia 625 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 133 x 72 x 9,15 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 330 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 8.1
 • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 9.15 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8 (update 8.1)
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • WiFi
 • Goede batterijduur
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 625 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Lumia 625 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 840 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 8 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 8.1.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia Lumia 625 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 625 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Lumia 625 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Nokia Lumia 625 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Nokia Lumia 625 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 198 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia Lumia 625
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 625 dan kun je deze hier stellen


Nokia Lumia 625 los toestel kopen