Nokia Lumia 710

Nokia 710 Lumia Black Cyan 47%
Lumia 710: Windows Phone 7.5, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.7 inch, scherp XHDPI scherm (252 ppi)

De Nokia Lumia 710 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 710:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Lumia 710 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Lumia 710.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Lumia 710 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Lumia 710 is een Windows Phone 7.5 Mango-smartphone met een gewicht van 125 gram. De Nokia Lumia 710 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8255 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,4 GHz Single-Core.

De Lumia 710 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 119 x 62 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7.5 Mango
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Iets te dik met 12 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 710 ondersteunt diverse netwerken. Met de Lumia 710 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 7.5 (Mango) is de nieuwste versie van Windows Phone voor de GSM. In windows Windows Phone 7.5 (Mango) draait Windows Internet Explorer 9. Adobe Flash wordt bij de release nog niet ondersteund, ook zal Silverlight in de browser niet werken.
Windows Phone 7.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia Lumia 710 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 710 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Lumia 710 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia Lumia 710 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 252 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia Lumia 710
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 710 dan kun je deze hier stellen