Nokia Lumia 930 LTE-A

nokia Lumia 930 4G 80%
Lumia 930 LTE-A: Windows Phone 8.1, 20.1 megapixels, quad-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (440 ppi)

De Lumia 930 LTE-A is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Nokia zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Lumia 930 LTE-A in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 930 LTE-A:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Lumia 930 LTE-A GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Lumia 930 LTE-A.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Lumia 930 LTE-A kunt overzien.

De Nokia Lumia 930 LTE-A is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Lumia 930 LTE-A is een touchscreen telefoon met een gewicht van 167 gram. De Nokia Lumia 930 LTE-A wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 v1 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,15 GHz Quad-Core.

De Lumia 930 LTE-A beschikt over een 20,1 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 137 x 71 x 9,8 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 20,1 megapixel camera en tweede 1,2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.8 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Microsoft Windows Phone 8.1
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 930 LTE-A ondersteunt diverse netwerken. Met de Lumia 930 LTE-A kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 750 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 930 LTE-A is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Nokia Lumia 930 LTE-A beschikt over een ingebouwde 20,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 440 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Nokia Lumia 930 LTE-A
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 930 LTE-A dan kun je deze hier stellen


Nokia Lumia 930 LTE-A los toestel kopen