Nokia X2 4GB

Nokia Nokia X2 1013 Dual-Core Android 4.3 WCDMA Bar Phone w/ 4.3 62%
X2 4GB: Nokia X 1.0, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.3 inch

De X2 4GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Nokia in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia X2 4GB:

Voor het voordeligste aanbod Nokia X2 4GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de X2 4GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia X2 4GB kunt overzien.

De Nokia X2 4GB is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Nokia X2 4GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 150 gram. De Nokia X2 4GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De X2 4GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 121,7 x 68,3 x 11,1 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 552 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Dual-core processor
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.3 (Jelly Bean Nokia X2.0)
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • FM-radio (Ja, met RDS)
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Iets te dik met 11.1 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia X2 4GB ondersteunt diverse netwerken. Met de X2 4GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Nokia X 1.0
Nokia X 1.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia X2 4GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de X2 4GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De X2 4GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia X2 4GB beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Nokia X2 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 216 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Nokia X2 4GB
Heb je een vraag over de Nokia X2 4GB dan kun je deze hier stellen


Nokia X2 4GB los toestel kopen