Olympia Becco

Olympia Becco  Klapp Handy ohne Vertrag/SIMlock (Handy) 7%
Deze telefoon is niet op voorraad
Becco: klaptoestel, FM-radio, BT, 1.8 inch

Lekker bellen en verder geen poespas, dan kun je de Olympia Becco overwegen. Want we hebben de camera nog niet gevonden. De Olympia Becco is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Olympia.
Olympia De Olympia Becco scoort 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Olympia Becco:

Voor het voordeligste aanbod Olympia Becco GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Olympia telefoons waaronder de Becco.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Olympia Becco kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Olympia Becco is een clamshell telefoon met een gewicht van 94 gram.

De Becco beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 99 x 50 x 19 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 135 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • FM-radio
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Olympia Becco ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Becco kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Olympia Becco heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: MicroSD-kaart. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Becco is geen probleem.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Olympia Becco beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,8 inch touchscreen. De Olympia Becco kan tot 65.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 120 x 160 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 111 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Olympia Becco
Heb je een vraag over de Olympia Becco dan kun je deze hier stellen