Panasonic Eluga

Panansonic Eluga Black 34%
Deze telefoon is niet op voorraad
Eluga: Android 4.0, IP57, Stofvast en waterdicht, Robuust, 8 megapixels, dual-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch, scherp XHDPI scherm (256 ppi)

De Panasonic Eluga is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Panasonic Eluga:

Voor het voordeligste aanbod Panasonic Eluga GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Panasonic telefoons waaronder de Eluga.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Panasonic Eluga kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Panasonic Eluga is een Android 4.0 Ice Cream Sandwich-smartphone met een gewicht van 103 gram. De Panasonic Eluga wordt aangedreven door een Texas Instruments OMAP 4430 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De Eluga beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 123 x 62 x 8 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 8 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • IP57-certificering
  • Beschermd tegen stof en onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • WiFi

Minpunten

  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Panasonic Eluga ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Eluga kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Eluga is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Eluga is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Panasonic Eluga beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Panasonic Eluga kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Panasonic Eluga
Heb je een vraag over de Panasonic Eluga dan kun je deze hier stellen