Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G

Toughpad FZ-M1AGAACED, N2807, 128GB SSD, 2GB, 7 65%
Deze tablet is niet op voorraad
ToughPad FZ-M1 128GB 4G: Windows 8.1 Professional, IP65, Stofdicht en bestand tegen waterstralen, Robuust, 540 gram, 5 megapixel camera, dual-core, HSDPA, 4GB RAM, WiFi, 10.1 inch, HiDPI scherm

De ToughPad FZ-M1 128GB 4G is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Panasonic in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G:

Ook voor beste Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G tablet informatie kun je hier terecht! De ToughPad FZ-M1 128GB 4G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G kunt overzien.

De Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 540 gram. De Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G wordt aangedreven door een Intel Core i5-4302Y vPro chip met deze core verdeling 1,6 GHz Dual-Core.

De ToughPad FZ-M1 128GB 4G beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 48 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • GPS
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8.1 Professional
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Erg veel werkgeheugen
 • Met een 3200 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de ToughPad FZ-M1 128GB 4G is geen probleem.
  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 215 pixels per inch is het HDPI/HiDPI (High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

  Besturingssysteem

  Windows 8.1 Professional is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows 8.1 Professional is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
  Windows 8.1 Professional

  Meer specificaties van de Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G
  Heb je een vraag over de Panasonic ToughPad FZ-M1 128GB 4G dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel