Phicomm Energy 2

PHICOMM Energy 2 Zwart Zwart 60%
Deze telefoon is niet op voorraad
Energy 2: Android 5.1, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSDPA, 2GB RAM, 5.0 inch, HD scherm (293 ppi)

De Phicomm Energy 2 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Phicomm.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Phicomm Energy 2:

Wil je meer weten over de Phicomm Energy 2? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Phicomm Energy 2 is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 128 gram. Met een dikte van 8.4 millimeter is het toestel niet te dik.

De Energy 2 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 180 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.4 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet

Minpunten

  • Met een 2300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Phicomm Energy 2 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Phicomm Energy 2 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Energy 2 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Phicomm Energy 2 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Phicomm Energy 2
Heb je een vraag over de Phicomm Energy 2 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel